LOVAPALOOZA 2009 IMAGES

Site Banner during the LovaPalooza 2009, a Valentine's Day Contest!


Advertisement & Teaser which was put up a week in advance. Click image to see animation.


CPCrazy became a postman for the LovaPalooza players. We delivered messages for their partners while still keeping their email addresses private & secret! :D


These were the buttons used to submit answers to the game!


These were the Game Counters.

These were the Answer Key Banners


Club Penguin Times Issue #171 January 22 2009

Yeehaw! ;-)

Newspaper Archive for Research Purposes. All newspaper reviews are posted in CPCrazy Main Page.














IGLOO 16: CHILL OUT BAR & LOUNGE


Yeah, I run my own business and it's a Chill Out Bar & Lounge.

1. Beverage Bar - I serve milk, coffee, tea and smoothies. And if you're down and out, I'm gonna give you OREOS to dunk in your milk. My treat! ;-) Sorry, I don't serve beer, unless you're 18 ;-)

2. Chill Out Lounge - sit, eat and relax with your buds in my lounging area. Soft and comfy sofas with pipe-in music and disco balls and lights. ;-)

3. Round Dance Floor - shake your booty on the Dance Floor! ;-)

4. Lady Maryann's Private Quarters with Veranda - this is where I sleep after everyone has gone home. Notice the book on the nightstand? I love reading before going to sleep. Aaaaah soft comfy bed. It's got a veranda with a nice view of the whole Club Penguin Island. Be nice to me and I might let you sleep over night ;-)

What do you think? ^.^

DON'T FORGET TO TIP! hehehe!


Peace Rocks ~Lady Maryann~

IGLOO 15: SPORTS MIGRATOR IGLOO


This is like the Ultimate Sports Arena! ;-)

It's got soooo many sports facilities:

  1. A Summery Picnic Viewing Deck upstairs
  2. A Basketball Court
  3. Multi-Purpose Race Tracks
  4. A Baseball Field
  5. The floor is actually a Whirlpool so it can be a pool too! ;-)
  6. And at night, a BAND stage can be set up right beneath the Disco Ball!
Go walk the plank, matey! ^.^


Peace Rocks ~Lady Maryann~

THE AMAZING RACE: OFFICIAL ANSWERS TO THE FINAL RACES #7.1 & #7.2

RACE #7.1: ALL ABOUT CLUB PENGUIN

Question #1: Rockhopper lost something very precious to him, what is it?
Answer: His Journal

Question #2: He lost it at least Three (3) times. True or False?
Answer: False. (He lost it 2 times only)

Question #3: How many days was the longest time it was lost before Rockhopper found it?
Answer: 418 Days (I accepted 417 & 419 Days too. He lost it June 10 2005 and found it August 2 2006)

First & Longest: Lost June 10 2005 & Found August 2 2006


Second & Shorter: Lost June 14 2008 & Found April 28 2008



Question #4: In whole of Club Penguin Island, there is ONLY ONE "item" or "thing" that resembles human form, What is it?
Answer: Human Head or Human Face or Wig & Sunglasses Holder

Question #5: Which room/rooms can you find it?
Answer: Gift Shop and Sports Shop (And Backstage during the Music Jam but this question was posted before the Music Jam started)

Question #6: How many times did it appear in that/those room/rooms?
Answer: 6 (5 in the Gift Shop and 1 in the Sports Shop. There are also 2 in the Backstage during the Music Jam but this question was posted before the Music Jam started)

Gift Shop & Sports Shop


Backstage during Music Jam



Question #7:
Where in Club Penguin can I find pencils?
Answer: Ski Village (On the Tour Guide Booth, there are 2 pencils. There was also a pencil in the Dojo during April Fool's Party but it had only 1 pencil. Question asked for "pencils")




Question #8: In Club Penguin, How many doors has a keyhole in it?
Answer: 5. But 6 if the Migrator is in CP. (Pet Shop, Boiler Room, Lighthouse, Dojo & HQ. 6th is Rockhopper's Quarters in the Migrator)




Question #9:
One of Rockhopper's favorite picture pose is flipper on hip with Yarr on his shoulder. Which room/rooms can I find this similar image?Answer: Lighthouse and Captain's Quarters in the Migrator




Question #10:
What is the maximum number of Postcards can you save in Penguin Mail?
Answer: 50, NOT 99. ;-) (Only Mega Dude1 got this correctly!)

Question #11:
Who are the official members of the Club Penguin Team?
Answer: RSnail, Billybob, Happy77, Screenhog & Gizmo





*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*


RACE #7.2: PITSTOP

Question #1: How many Triangles can you see?

Answer: 44




Question #2:
In this Puzzle, "26 L of the A" makes 26 Letters of the Alphabet. Now, what can you make of this?
13 P C in C P

Answer: 13 Penguin Colors in Club Penguin (Except for Spoil Pink and Pen Flippy, I wonder why you didn't get this ;-))




Question #3:
Your last Mission, Inspector Crazy!
Rockhopper was out on his beach enjoying a nice, summer afternoon. Suddenly there was a shadow behind him. He turned to see who it was.

"Hey, could you…" Then he saw no more.

Inspector Crazy thought as he drove to his newest crime scene, "It's too nice of a day to be working." When he arrived at the scene, he saw the victim, Rockhopper, lying dead with a huge hole in his chest. No sooner had he seen the victim than the murdered man's neighbor, Cena12121, came running. Inspector Crazy was about to ask him who he was when Rockhopper's other neighbor, Mike92, showed up.

Inspector Crazy asked them, "Who're you guys?" He'd just finished when a man in a boat pulled up. Inspector Crazy grumbled to himself, "This is getting ridiculous!"

After all three men introduced themselves, Inspector Crazy asked them what they were doing there.

Mike92 replied, "I saw your car and Cena12121 over here, so I decided to come and check it out."

Cena12121 explained, "I was out on my beach when I saw you walk down here, so I also decided to see what was going on."

The man from the boat, Straw000, said, "I was driving my boat when I heard a gunshot, so I came to investigate."

Addressing them all, Inspector Crazy said, "You'd better wait here while I investigate the crime scene."

As he combed the entire beach, he found nothing, at least until . . .

"Augh! What's that shining in my eyes?"

He looked up and saw a single, focused point of light. He walked over to see what it was. "Ah," he thought slyly to himself, "this is making things very interesting."

He walked back to the group, pointed to one of them and announced, "You, come with me. You're under arrest for the murder of Rockhopper."

Who killed Rockhopper?
  1. Cena12121
  2. Straw000
  3. Mike92
How did Inspector Crazy know?

Answer: Straw000 How? Inspector Crazy Said: Straw000 claimed to hear a gunshot while out on the water over the sound of his boat motor, while neither neighbor said anything about hearing a gunshot. I'm guessing the hole in Rockhopper' chest was a stab wound, and the knife was lying on the beach and reflecting the sunlight. Also, if it had been either neighbor that he knew well, you would think Rockhopper would have addressed them differently, as opposed to "hey, could you..." like he would a stranger like Straw000.


Peace Rocks ~Lady Maryann~

THE AMAZING RACE: OFFICIAL ANSWERS TO THE FINAL LEG RACES #6.1 & #6.2

RACE #6.1: ALL ABOUT CLUB PENGUIN

Question #1: When was Club Penguin officially launched? (Month, Day & Year)
Answer: October 24, 2005


Question #2: Who/What was the mysterious Boiler Room Keeper?
Answer: Green Puffle

Question #3: In reference to Question #2, Who unlocked the Mystery of the Boiler Room?
Answer: RodgerRodger



Question #4: With the coming of the Penguin Mail soon, what was invented that will be used to carry mail to penguin's igloos quickly?
Answer: PufflePoster1002


Question #5: Where in Club Penguin can you find the IMAGE below?


Answer: Dance Lounge






RACE #6.2 PITSTOP

This Pitstop is a Hidden Question. The hints were:

HINT1: One of the most popular penguins in Club Penguin holds the Treasure Chest where the Hidden Question is. Find that penguin.

HINT2: Look around CPCrazy Only.

Find the Hidden Riddle. The hint said that it is one of THE MOST popular penguins in CP. By MOST POPULAR means that THAT PENGUIN is know by MOST of the penguins. So it could be Rockhopper or Aunt Arctic or Club Penguin Team. The Club Penguin Team Members aren't as popular as those 2 though. Hint #1 also mentioned TREASURE CHEST. That eliminates Aunt Arctic and everyone else ;-) Rockhopper keeps the Treasure Chest and holds the Hidden Question. Hint #2 said to look around in CPCrazy only. All penguins featured in CPCrazy's Slumbook. In Slumbook, you can browse through all the penguin slumbook entries until you find Rockhopper OR there is a link in the Left Sidebar. Click on the DATE when Race #6.2 was posted. That will bring you to Rockhopper. Nice huh? ;-)

Here is the LINK TO ROCKHOPPER.


THE HIDDEN QUESTION:
How many DAYS did it take for Rockhopper to return to Club Penguin after setting the Migrator to sail for the very first time?

ANSWER:
584 Days (I accepted 583 & 585 Days as correct answers too. First sail was March 8 2005 and Return Sail was October 13 2006. You can check these dates in Rockhopper's Journal)